Woodside Virtual Tour

Enjoy this virtual reality tour of the interior of the Woodside plan from The Manor Collection at Noble’s Pond. For even more inspiration for personalizing your new home, schedule an onsite tour of our beautifully furnished model homes and learn more about the many options and selections available. Our Noble’s Pond new home design consultants look forward to meeting you.

Our Virtual Reality Home Tour of the Woodside plan shows how the thoughtfully placed large windows allow natural light to fill this open-concept plan. The innovative kitchen design offers multi-level countertops and surfaces, plus plenty of storage. The center island’s countertop heights can be customized for ease of use and dining. The Butler’s Pantry – or Messy Kitchen – is located between the well-appointed kitchen and the formal dining room.

The formal dining room can also become a flexible space to be used as a den, home office or an additional bedroom.

This home offers customizable outdoor living spaces, with an extended spacious patio that can be covered or designed as a sun-filled 4-seasons room directly off the cafe.

The spacious owner’s suite bath has a double vanity and a walk-in curbless shower with a seat; the shower controls are located on the side wall for easy access. Frameless glass doors accentuate this beautiful owner’s shower. The Milford has guest bedrooms located on the opposite side of the home allowing for maximum privacy for the owner’s suite.

The two-story Woodside includes a second floor bonus room and unfinished storage space for hobby, seasonal or travel items, accessible whenever you need them. It can accommodate a guest’s retreat with the addition of another bedroom and full bath.

This home offers an additional flexible room off the foyer – perfect for a den or home office, an art studio or and additional bedroom. Its stylish double glass door entry allows light into the entry foyer.

For added convenience and comfort, the two-car garage entrance has a Drop Zone for packages, keys and coats. The Laundry Room is accessed off this hallway and is intentionally designed to be in a closed door space between the main living space and the garage entrance. The HVAC and water heater are easily accessibility through the Laundry Room, which keeps the home utilities in one convenient area.

Explore more with an onsite visit to our new Welcome Center and Design Studio.